Vad kommer hända 2022?

>>>>>>>>><Dressyr tävling ridskolan

Nu har ridskolans elever träna på dressyrprogrammet i 4 veckor och idag var det uppkörning  😉 vi har delat upp dem på 4 dagar, då det blir mer praktiskt med hästar och tider på det viset.

Igår vann Molly och Kakan och idag vann Johannes och Lady, imorgon är det dags för tävlingsryttarna och visa framfötterna.

Annars så håller vi på med en ramp till mamma så hon ska komma lite smidigare ner från huset, trappor med trasig knän är väl inte optimalt. Sen, kanske hon aldrig använder den. Men då får det vara så.

I helgen var det ju tävlingar i Sundsvall, men jag var hemma eftersom det var trav i fredags och en av matställerna var öppet. Vi har ju tagit hem en container så det blev städa dag på lördagen och mycket fick jag iväg ska jag lova, nu är det mörkt på kvällarna, så nya tag i helgen igen. Det är inga tävlingar och vi har vilo helg för pållarna, så kanske det blir något hemmavid gjort som behövs göras. ???? man vet aldrig med oss

Nästa vecka är det bara 3 arbetsdagar, då skolan har stängt 2 dagar. Så det blir en liten mini semester för oss då.

Sen är det bara 2 veckor och då kommer höstlovet insvepande och lov igen. VIsst några arbetstimmar blir det ändå under veckan, men inte på samma sätt som vanligt.