Vad kommer hända 2022?

Sommar sommar sommmar

Japp, sommar har anlänt igen. RACKARNS vad värme vi har i mitten av augusti. Typ samma som i början av sommaren, runt 30 grader och sol. Lite för varmt när man har börjat jobba och ingen AC. Men, det kommer sämre tider snart. Så bring it on vet jag. 😎🤪

Ridskolan startar upp i veckan, typ en hel grupp har missat eller vill inte rida den grupp dem är tilldelade. >Så nu är dagarna kastbytta så är det bara och gilla läget.

Kakan är friskskriven och gick sitt först pass efter matchen som hon förlorade mot Corall. Även om hon fick in en smäll på henne också, men det blev så lite.

Även om det är varmt så har en del hästar lagt på sig mer päls, är nog solen och värmen som vill fixa skydd, men det blir lite varmt. Mira och Lady är rakade så nu är det bara Algot kvar. Resten i stallet ser bra ut .Kakan lossar päls istället.

Framsteg på Rakel, igår bytte jag grimma utan problem och nu går det och fånga henne direkt i boxen och även leda henne. Så till slut så händer det som man säger.

Vi har 4 stycken ute på bete, det är Mira och Lady och så fick Corall och Lillen går där också. Dem 2 sista går i varsin hage 🙃