Vad kommer hända 2022?

Hänt en del

Kan hända mycket på lite tid, eller inget på mycket tid. Vi tar det första.

Vi börjar med att våran nya "lilla" Häst kommer på onsdag natt, fixar till det i stallet så även den andra hästen som åker med får sova över, då chauffören vill sova. Och det är klart han ska få göra. Det gick bra och fixa till. Alla sova skönt

Sen på onsdag dag, så tog vi äntligen beslutet och låta Iris åka till himmelen, hon har varit sällskaphäst till Ulf sedan hon föddes. Alltså i 4 år, men tyvärr så växer hon aldrig till sig i frambenen som hon drog iväg med så mycket när hon var liten. Det gick bra ialla fall och nu får hon vara med sin mamma och alla kompisar där uppe istället.

Torsdag dags för Algot och bli vaccinerad och kolla tänder, gick bra han hade vasst på höger sida, och det vore konstigt annars då han har beteendet och vilja fly till vänster i galoppen när man drar i höger tygel. Så nu är det klart

Men då när vi kommer hem med honom, så har Kakan, vårat 19 åriga B-ponny sto, bestämmt sig och smita då det finns grönare gräs på andra sidan staketet som ni vet. 

OCh det gick väl bra, hon råkade öppna grinden så även stora Corall följde med, men hon följer bara efter Kakan. Nu blev det någon uppgörelse ändå mellan dem, eller om vi säger så här Kakan tycket att nu ska jag bestämma så du får en jävel. Och hon fick i 2 sparkar, men hon är som sakt vara 130 cm och Corall är 170, vad tror ni Corall sa då, nejneje kärring så där gör du inte och bet henne på baken, som tur nog i gick hål och sedan fick hon in en smäll på insidan av låret och veterinär ut och kolla. Så nu har hon box arrest i 2 veckor och vi hoppas att allt går bra. Igår såg det bra ut, men idag är en annan dag.

Idag är nämligen också en catering på ett bröllop i eftermiddag, så första typ riktigt arbetsdagen är här.