Vad kommer hända 2022?

Hemmatävlingar

Så börjar vi närma oss våra egna tävlingar, och som vanligt när vi vill större tävlingar så hyr vi in oss på någon anläggning som har dem möjligheterna. Denna gång blir det på Surf, så det är ju väldigt nära hem ialla fall.

Varför vi inte är på URF detta år, har helt och hållet med att deras underlag klara inte av när det regnar. Så enkelt var det. Men helt sjukt nu när Corona typ inte har något som stoppar oss, så är det typ ingen  som tävlar istället, om man ser bakåt dem 2 sista åren, just när det har varit Corona restriktioner så har vi haft över 600 starter varje år, och då med typ bara tävlingsklasser och inget extra som publik och så.

Nu när det som sagt var är fritt fram så har vi 400 mindre starter ????? vad hände??? Tror att människor har blivit bekväm och även hittat andra fritidssysslor. Men, ändå konstigt när man har häst och tränar för att tävla.

Men, kan väl säga att man själv har väl bli lat också. Men, far och tävla gör vi fortfarande. Skillnande är att detta år så får även vi som tränare och publik äntligen också åka på tävlingar.

Hur som helst så är det såklart ekipage som kommer och tävlar, det är lugnt. Exempelvis så ska lilla Ulf ut på sin andra start för livet, vi får se  om han klara denna bättre, var VÄLDIGT läskigt förra gången. Men, på det igen som man säger på det igen 🤪

Helt sjukt varmt har vi haft nu i snart 2 veckor, alltså vi snackar + 30 grader strecket. Och vi som inte är van vid denna värme klagar såklart, men vi vet att det blir snart sämre igen. Så får njuta så gott det går, jobba ja det tar man på kvällen helt enkelt.

Nya pållen Rakel, tar det hela med ro. Ganska smart och cool tjej, men även väldigt ängslig i vissa moment. Hon får ta den tid hon vill i vissa uppgifter helt enkelt. Förtroende tar TID och få till en häst ska ni veta. Man får en chans, så gäller att inte misslyckas på denna uppgift. Alltså bättre och låta det ta lite extra tid och bli bra i slutändan istället.