Vad kommer hända 2022?

Nog är det lite tomt..

Ibland vaknar man upp från verkligheten och blir påmind att vi är 2 st mindre i familjen nu förtiden. Är små saker som påminner en, och det är helt okey enligt oss som är kvar i livet.

Annars rullar dagarna som på helt okey, nu är vi på sista dagarna i februari och fint väder har vi och några minusgrader. Klagar inte på det.

Jobbmässigt rullar det även på där, vissa dagar rätt så lugnt och så får man igen det några andra dagar, då allt ska komma på en gång, är det inte varor så är det värmevagnar eller telefonen går varm. Men, som tur är så är det inte det varje dag 😉.

Vi har ju anställt mer personal nu och med det så har vi lite chill morgnar, behöver inte vara på jobbet först om man säger så. Och kommer då hem i lagom tid också, men då är vi ju rätt duktiga redan från förr att förbereda det man kan till nästa dag, annars skulle det aldrig gå.

Om en vecka så är det V. 10 och det betyder sportlov i vårat län, så då kan vi göra det där som man vet tar lite längre tid och göra, så man börjar aldrig med det istället 😋nu har vi en hel vecka på oss och göra dem där tråkiga sakerna. Men blir såklart super när det är gjort.