Vad kommer hända 2022?

Uppdatering av hästar i stallet

våran plan är att uppdatera en del av hästarna i stallet, lady har vi redan till salu som ska veterinärbesiktats nästa vecka, hoppas att allt går bra där.

Sen har vi kollat kakan´s öga och hon såg som en falk, men har förmodligen magsår. Det är därför hon är så annorlunda och känslig, så hon har 7 dagars medicinering för det. Brummis är planen och döma ut, då hon är stel och kantig och planen var att hon skulle få ett föl och sedan ha en lååååång återhämtningstid, för att se om hennes kropp kan återhämta sig, men ser inte ut som hon har någon tävlingskarriär ialla fall framöver för sig som sagt var. Beslut ska tas..........

Så vi söker helst en B ponny, En C-ponny och en D-ponny som sagt var mellan 7-12 år, maxade eller viktbärande. Snäll i hantering och sånt såklart, även om det kan vara några ticks där såklart. MEn vet man om det så är det okey. LA-MSV B och inte 550000 kr i pris. Men vi har inte tänkt gratis heller, utan vi kan betala ialla fall en normal summa. Inte lätt kan jag lova.