Vad kommer hända 2022?

Firman går jäkligt bra

Vår lilla firma ABCD Service AB går så jäkla bra just nu att vi nästan blir lite fartblinda.

 

Med tanke på att vi startade upp i Juli -21 och kunde inte få några lån  , alla banker sprang för livet.

Vi fick låna pengar från vänner som trodde på våran affärside och jäklar i min lilla låda vad vi har jobbat , hela familjen har slitit och kämpat och vridit på varje liten peng...lön har varit helt borta från alla tankar och detta har inte varit något större problem , då våran familj har varit "fattiga" hela vårat liv.

 

Det har ALDRIG funnits pengar till något extra och nu när affärerna bara BLOMSTRAR så blir man lite farträdd.

Vi vill spara pengarna under madrassen  , men det vill inte våra rådgivare och de har helt rätt , men det är svårt att ändra ett helt livs inställning till pengar.

 

Vi har tagit över restaurangerna på travet Umåker och det ser mycket bra ut  ,vi har fått massa posetiv feedback på både maten och personalen och just nu jobbar frenetiskt inför V 75 i maj då det är en SUPERHELG med massa mat som skall levereras.

 

IES Umeå fortsätter framåt med stora steg och där jobbar vi hårt med klimatsmarta val i menyn , det ger jättebra mat till eleverna och vi i köket kan verkligen ha kul med att planera mat och ekonomin.

 

Vi (ABCD Service AB ) har beställt en leveransbil🤪 , en snygg , stor  underbar bil som kommer bli supersnygg med logga och färger i blått&guld.

 

Just nu är vi 4 heltider , 2 halvtider , 2 st på timmar som är anställda i företaget , vem kunde tänka detta för 6 månader sedan???

 

Självklart kommer det bli hårda dagar i framtiden , men då har vi ju pengar gömda i madrassen🤪.

 

Men det är så roligt att kunna se vårat företag bara flyga högt på framgången

 

Nu är det några timmar vila innan det skall börja jobbas igen🙂🙂🙂🙂

 

Ha det bra

 

Mvh Susanne😎