Vad kommer hända 2022?

Första tävlingen för året

V. 4 är i sin slutfas, plusgrader ute och tävlingar på hippologum, där vi är banbyggare. Och på måndag är det sista januari, så där bara.

Hästarna hoppade finfint idag med placeringar och rosetter. Imorgon är det dags för storhästar och då ska Corall ut och visa sina små skutt, sedan har vi en provridning på Lady. Dem kommer från Stockholm och åker flyg upp hit. Såklart är det någon jäkl... storm på väg  in över Sverige så vi får hoppas att det tar lite paus, så dem både kommer hit och hem också.

Vi som ni säkert förstår ska byta ut och köpa nytt till stallet. Just nu har vi mest fölungar och unghästar och föredetta tävlingsponnier, och procenten som är tävlingsponnier är knappt 50 % av stallets hästar. Så då är det dags och se över om det ska bytas ut eller dras ner på, eller hur man vill göra.

Vi har ju en del och göra som egna företagare, och har väl varit i tanken om hur vi ska göra med hästeriet. Men, som man säger tar lika mycket tid vilken typ av häst man än har, så då kan vi börja se över om vi hittar något passande till stallet. Klart det finns hästar, men dem man vill ha kostar multum också. Och även dem som inte har startat eller är unga kostar en hel del. Corona har gjort detta för marknaden tyvärr.

Men, nog ska vi hitta något ska ni se.