Vad kommer hända 2022?

V. 2 2022

Veckorna rullar ändå på, nu har vi avklarat första veckan på jobbet, gick finfint inga problem alls. Förutom att kanske frysen är packad med varor, men det tas ut varje dag också. Så snart måste vi fylla på igen, men det tar några veckor till innan det sker 😎. Ett kanske inte så stort problem, värre om det hade varit tomt i frysen. Då skulle man bli lite besvärad.

Annars som sagt var har vi i familjen börja landa i verkligheten, och visst ibland poppar det upp igen, men mycket mindre ialla fall. Vardagen rullar på ganska okey ändå. I februari är det begravning av pappa, så då kan man tänka är inte det roligaste dagen i sitt liv.

Väder mässigt så har vi nu kört med typ nollgradigt i 5 dagar och innan dess över - 20 grader, så vi har hunnit skotta banan efter 2 veckors snö på den, men har man ridit på den och det blir plus och minus så går det inte och rida på den länger då den blir buckligt. Som tur är så har vi fixat en stor volt ute på våran åker där underlaget verkligen klara sig, så det är bara och anpassa sig efter hur väder och vind vill göra. Men det går åtminstone och rida, det har varit många vintrar det bara varit is, och det gillar vi inte alls.