Vad kommer hända 2022?

Veckorna rullar ändå på, nu har vi avklarat första veckan på jobbet, gick finfint inga problem alls. Förutom att kanske frysen är packad med varor, men det tas ut varje dag också. Så snart måste vi fylla på igen, men det tar några veckor till innan det sker 😎. Ett kanske inte så stort problem, värre om det hade varit tomt i frysen. Då skulle man bli lite besvärad.

Annars som sagt var har vi i familjen börja landa i verkligheten, och visst ibland poppar det upp igen, men mycket mindre ialla fall. Vardagen rullar på ganska okey ändå. I februari är det begravning av pappa, så då kan man tänka är inte det roligaste dagen i sitt liv.

Väder mässigt så har vi nu kört med typ nollgradigt i 5 dagar och innan dess över - 20 grader, så vi har hunnit skotta banan efter 2 veckors snö på den, men har man ridit på den och det blir plus och minus så går det inte och rida på den länger då den blir buckligt. Som tur är så har vi fixat en stor volt ute på våran åker där underlaget verkligen klara sig, så det är bara och anpassa sig efter hur väder och vind vill göra. Men det går åtminstone och rida, det har varit många vintrar det bara varit is, och det gillar vi inte alls.

 

Med ett tungt hjärta vill Familjen Hamberg-Eriksson berätta att våran älskade make /pappa Lennart har lämnat oss och kört sin häst och vagn mot himlen.
--------------------------------------------------------------
På julafton fick pappa veta att dialysen hade bestämt att avbryta all behandling och gav honom 3- 7 dagar kvar att leva .
Pappa packade alla sina väskor och flyttade hem samma dag , ingen kunde stoppa honom , han bodde hemma i två dagar innan han flyttade in på Axlagården.
Som den mycket envisa och bestämda man han var så satte han att mål att leva till lördag och han klarade detta enkelt . men avled på tisdag kväll med hela våran lilla familj runt sig.
Pappa kommer att vara djupt saknad

I våran familj så är alla i en liten bubbla just nu och vänta läge. Är helt enkelt en jobbig vecka som har varit från julaftonsdagen och håller i sig ännu. 😥💔

Men, allt är ändå under kontroll. Även om det är lite jobbigt i vissa lägen. Men peppar, peppar som man säger. Vi ger inte upp ännu.❤

Imorgon börjar vi lite smått på jobbet, har varit en del i helgen och städat, men det var mer för att få göra något annat än vänta.

Imorgon ryker julen kan jag lova er, jag ska sopa ut den ordentligt. Vi har ialla fall nästan plusgrader idag, och typ snöstorm, så nu får vi mera snö. Hoppas det inte blir som 2021 januari, då det kom typ 2 meter på 3 dagar. Då var det lite jobbigt och hinna undan med all snö. Men, tror det är lugnare denna gång.

 

Även kallad mamma och pappa i familjen