NYHETER 2016

Kanske berätta hur Stockholm var

Hur som helst anlände vi på fredag kväll och hann precis checka in på hotellet som faktiskt låg riktigt bra till, 10 minuters gång till allt när vi tog rätt väg vill säga, Vanligt vett är bäst istället för GPS faktisktVinkarinte det bästa och måsta gå onödiga minuter när man har med sig krympligen, men hon kämpade på och tog sänglägg när vi kom tillbaka till hotellet ett par timmar.

Hur som helst så åt vi på Fisk och skaldjurs restaurang på fredag, kan verkligen rekommenderas (Räkan) hur gott som helst och gratinerade havskräfter kunde jag ha lätt ätit hela kvällen.

Lördag så var planen julmarkand och så lite gång som möjligt, gick väl lits si så där, men med mycket tittande när man är ute så fungerade det OK ialla fall, plus att man kan ju faktiskt sätt sig någonstans på vägen också, Hann med gamla stan och skansen men sen blev det taxi hem, med all rätt och partybrudar som vi är så blev det vilo paus i några timmar på hotellet innan middagen som vart rätt så sen, men det var så bokat så vi hade inget annat och göra om vi skulle gå dit som vi hade blivit rekommenderad att göra, Och nog var det värt det, DYRT = check på det, COOLT= check på det, GOTT= supercheck på det. KÖTT = check på det. och så gott det var, men trött var vi så det gick rätt så snabbt att äta och sedan ta en sömnlur till söndag då vi drog oss och åt frukost, packade och tog våra resväskor och drog dem åt fel håll såklart till vi kom på att använd lokalsinnet istället och då gick det finfint, NK tittade vi in på och sedan expresståg till arlanda( så enkelt) och en timmes flygtur så var vi hemma igen, iväg en snabbis på jobbet och gjorde 400 smörgåsar tog 2 timmar, går fort när man är några styckan.

Hur som helst sista veckan nu innan jullov idag gick lärarna och eleverna och vi ska inte några timmar imorgon och kolla det sista, är rätt så klar med det mesta, men det är alltid något man kommer på så där i slutet. Men max 5 timmar sedan är det jullov i 2,5 veckor, jag gråter inte.

All snö är borttinad och isen har anlänt såklart, skit när man har hästar, så nu får man åka in på passande tider till ridhuset, bäst och ta dem sämsta tiderna för då vill ingen annan vara där och då är det lugnt och skönt.

Förhoppningsvis så tinar väl isen bort på några dagar så då är problemet löst, men det håller sig på + 1 så det tar sin lilla tid. och det blir ju så fantastiskt ljust ute ocksåSjuk.