NYHETER 2016

Matförgiftad/magsjuka

Samma skit hur man än stavar det, antingen blev jag magförgiftat på middagen på söndag men har inte hört någon annan som har fått det eller så är det magsjuka men då borde någon annan i familjen ha fått det också, jag hur som helst är jag bättre idag träningsvärk i hela kroppen men efter 14 timmars roliga timmen så kan man tänka sig det. Har nog inte varit från jobbet så här många dagar så länge jag har jobbat överhuvudtaget. Känns lite pissigt när vi är bara vi på jobbet och är då en eller två sjuk då sitter den sista i skiten kan jag lova er, tur vi har våra studenter som oftast kan någon timme per dag, men ändå.

Annars var syrran med Fuxis och kollad tänderna som hon håller på att tappa hit och dit, det är inte lätt och vara liten, men bort ska dem till slut ändå och sedan kanske man kan bli lite vuxen ialla fall. När hon ändå var lugnad så fick hon raka bort sin underbara päls också.

Idag är det Arne´s tur med samma sväng, men idag kanske jag orkar följa med och hålla i grimmskaftet ialla fall, man känner sig som värts mesen, men orken är som väck borta, kan bara bli bättre framöver hoppas jag.