NYHETER 2016

Lurat sig själv

Ja nog kan man lura sig själv ibland, tänker oj vad skönt att tävlingssäsongen är slut för 2016 nu kanske man hinner med något annat, klart man älskar denna sport så när man är uppe i det så finns bara möjligheter men någon helg av 52 kan man väl få chilla, men icke i helgen var det Micke, trevligt som vanligt, nästa helg är det träning fredag och lördag och sedan är det samma helg breddträning för Jacob Hellström på Hippo och där deltar från vårat eget stall endast Gurra, men vi har flera från föreningen som deltar och det känns ju bra att vi har en bred högsta nivå också och hela vägen ner till dem som just har startat upp sin karriär och våran framtiden och dem är minst lika viktiga för denna sport.

Sen den söndagen så är det tävlingsmöte för distriktet och det är ganska viktigt helst när vi jobbade till oss det, så är det nog bäst och åka dit och visa sig också. Brukar vara trevligt ialla fall när dem klubbar som kan träffas och samtalar om allt och inget. Och då blir det en bättre tävlingstermin i slutändan inför 2017 också.

Hur som helst helgen efter den 27:e så ska vi stå på stan på skyltsöndag, egentligen så skulle vi ju vara på november mässan den 20:e men dem fick ju vattenskada och ställde in i år.

Sen den 3:e december så har vi den årliga Glögg järngängets träffen denna gång på Mariedal, dit ska vi fixa efterrätt är planen, helgen 9-11/12 så står vi i garderoben och har ett försäljningsbord på Strömbäck som vanligt, sen den 15:e ska vi på julbord med familjen en postiv sak.

Sen är det någon fredags träning på Hippo där emellan men det ingår som i vanliga livet Cool

Men redan den 17:e åker vi ner till Stockholm på JulmarknadBlinkarprecis till min smak elller ??? men vad göra man inte för att följa med syrran och Chri, man vill ju inte bli petad från resgänget direkt.

Och som tur är så tar jag julledigt den 21/12 och ledig till den 10/1 så det finns tid och vila då Ler stortoch fara in med unghästarna och träna dem för framtiden, är alltid lika roligt och följa deras resa.

Sen är jag lura på att jag kommer att jobba några dagar på mitt andra jobb och kanske även åka in någon dag på mitt ordinarie jobb. Det kan jag ta.