NYHETER 2016

SNÖ

Ja man kan ju lätt säga att senaste 4 dagarna har vi fått snö så det räcker hela året, närare 70 cm skulle jag nog tro vi har dragit på oss, inte blötsnö som tur är utan fluffsnö, men ändå så blir det lite krångligare med allt, vi har dock inte mer än 4-5 minusgrader och vi vill inte att det ska bli varmare för då får vi snöstylter på hästarna och vi vill inte att snön ska tina bort nu när vi har fått, dock ser det inte lovande ut enligt väderprognosen, nästa veckan plus grader och regn men så roligt då (INTE)Sjuknu kan man ju ha en fungerande ridskola exempelvis och man kan gå utan och känna att man ska halka ihjäl sig och man blir inte dyng sur om fötterna som det kommer bli när det blir lera och blött. vi får hoppas att väder gudarna har stort fel denna gång.

Annars hästmässigt och jobbar alla hästar på för fullt även dem nya stjärnorna, Fuxis har anpassat sig bra och ska förhoppningsvis börja gå lite ridskola nästa veckan är meningen, dem andra två Macken och Dolly går redan för fullt ridskolan och är super duktiga.

Mycket träningar nu framöver som tur var inomhus även om vädret är perfekt att rida i nu, men hoppning tar vi gärna inomhus. Prefekt underlag för styrketräning och kondition och även dressyr nu när hela ridbanan är upptrampade av våran elefanthjord. hOpppas Hoppas bara att vinter håller i sig nu.

Vi har ju börjat baka även i år för höstmässan, och i helgen kom dem och sa att det var vattenskada i byggnaden varmed det är inställtOsäkerOpps men fika bröd har vi hela året. Vi ska ändå stå på skyltsöndag helgen efter så vi får nog börja baka ändå då jag tror efterfrågan är det dubbla där ändå. Fram med förklädet helt enklet.