NYHETER 2016

He snö

De kom ner ordentligt med snö just nu , det är typ 3 dagaen som det snöar och det skall visst fortsätta till tisdag , det är bara kallsnö så det är inte helt kaos , men ridbanan är jättefin och hästarna ser riktigt pigga och fräscha ut.

 

Arne och Wilma har återkoll om två veckor hos Birger och vi hoppas på att det inte behövs en tredje omsprutning på Arne och Wilma kommer vara helt fräsch efter två veckor vila då hon inte alls var mycket öm käna.

 

Idag hade vi en hästbytardag och nästa alla red olika ponnyer idagCoolCoolCool

 

Annars så har vi varit och tänt ljus på gravarna och påbörjat vinterisolerat stallet , vi skall extraisolera alla vattenslangar till vattenkopparna i år så vi slipper förra årets ispropp som vi hade över hela julen.

 

Vi hade en jättetrevlig hippoträning i fredags där vi hoppade lite olika vinklar och relaterade avstånd , Dolly var med för första gången och det var egentligen alldeles för svårt då det var första gången i ridhus , första gången över bana, första gången i vattenspilta.

 

Men eftersom Dolly är en stjärnaHjärta så klarade hon av allting , när hon har fått 6 månader ridning i kroppen kommer Dolly att bli superfarlig på tävlingsbanorna.

 

Dolly och Lilly går ju vuxenridning två  gånger i veckan och Marina och Lisbeth tycker det är så roligt att rida de små stjärnornaCoolCoolCool

 

Vi ses senare

 

MVH SusanneCool