NYHETER 2016

Dags och börja baka

Japp nu är det dags för Novembermässan igen och i och med det så har vi bokat ett bord för att sälja lite fika, förra året var första gången vi var med för vi hade faktiskt en ledig helg bara så där. Och vi såld nästan slut det mesta vi hade bakat och nu har vi lite koll på vad som gick också, så nu är det bara och värma upp ugnen och köra igång med bakningen. Tar ju faktiskt sin lilla tid och göra allt.

Annars har vi haft en mini hoppträning för 3 st i stallet och idag var Dolly med och skuttade, väldigt grön men vill alltid göra rätt och har viljan och rätta sig väldigt bra. Sen tar det nog ett tag innan hon är ute på tävlingsbanorna men med hennes attityd så simmar vi lugnt, tävlingar är ändå slut för året snart så det är absolut ingen brådska med henne, även lilla Fuxis rids nu för fullt och sköter sig riktigt bra, man bör vara vig över med benet när man hoppar upp så man inte tar i rumpan på henne, men annars så gör hon rätt i alla gångarter och verkar gilla livet kanon här hos oss.

Idag städdag på gården och vi hann nästan allt, har gjort några vindskydd i vissa hagar, sen om dem kommer att hålla i våran blåst är en annan sak, vi får väl se.

Nya ute hörummet väntar bara på sin väggplåt som är försenade men så fort den är uppe så är det bara och börja packa hö.