NYHETER 2016

Crazy week

Kan man lugnt säga, först och främst har jag (Mona) varit galen nog och införskaffat 3 st D-ponnier, ja ni läser rätt D. Plötsligt händer det som man säger. Trevliga och ska nu få anpasssa sig lite i lugn takt framöver. Kommer bli roligt och se i framtiden vad dem ska göra för underverk. Sen är det tävling i Piteå i helgen och där sköter dem sig helt fantastikst och dem har det som är det viktigast i  denna sport ROLIGT. CoolUtan det som blir det så jobbigt och tråkigt i längden helt enkelt. Solen skiner 18 sept + 24 grader och i och med att så många hästar är och tävlar så har jag tvättat upp alla stalltäcken, höststädat stallet och målat det också, så nu är det check på det, håller på även lite med staketet.

Sen är det planering inför nästa helg då föreningen ska driva Hippologums cafeteria då dem själv tyvärr inte hittade folk för det, men klart vi ställer upp, det är ju en stjärna i himmelen samtidigt att vi har så bra rykte för vårat super jobb som vi gör dagligen, visst det blir lite jobb och bara 2 veckor och fixa ihop, men det löser vi kan jag tro. 

Nu ska jag bara planerna vad som ska vara på menyn, har jag tänkt för mycket, ska jag dra ner något, ja det ser vi till veckan hur det blir.

Fullbokat onsdag-söndag kan jag lova er, då jag även jobbar min heltid som tur är så slutar jag 14.30 så man hinner ju lite efter det. Måndag och Tisdag är det fullbokat på ridskolan, resten av lektionerna nästa veckan onsdag-söndag är uteritt så det löste sig ganska smidigt ändå.

Vi hörs!