NYHETER 2016

Sjuk

Ni som har följt med ett tag med vårat lilla liv vet ju att jag har varit sjukskriven i över 5 år , jag har haft sönder bägge knäna ,gått med en fraktur i knäskålen utan att behandla den ,  skadat den stora nervfläta i ryggen och nerverna i höger arm, haft stora problem med axlarna och självklart har jag gått upp massivt i vikt under denna tiden då jag inte kunnat röra mig ordentligt.

 

Det senast året har jag haft så jäkla ont i ryggen och ett av mina ben har dommant bort när jag står upp och jag har fått till svar att det inte är något fel på mig , det är bara stress relaterat.

 

Efter massa gnäll och tjat fick jag magnetröntga min rygg och nu har jag fått svar , Jag har 4 Diskbråck i ryggen varav 2 ligger  mot nerverna i ryggraden och gör att jag tappar känsel i benet.

 

Det såg väl inte så jättebra ut på plåtarna , men jag har fått en remiss till optopeden.

Sen har jag ju haft stora problem med minnet och hallucinationer och det trodde läkaren är pga av att jag har en utmattningssyndrom eller början till att gå in i väggen.

 

Men vi har bytt medecinering och jag har fått tillåtelse att ge mig ut och prova på olika saker för att få hjärnan att tänka på roliga saker .

 

Men annars så går allt bra och idag så kommer Hulda med Grens och det kommer bli jätteroligt

 

Ha det bra

 

MH SusanneCool