NYHETER 2016

Fullbokad vecka

Veckan som varit har varit fullbokad av alla de slag, först och främst har jag ju jobbat, sen la vi till loppis lör-sön och på lördagkväll drog vi ihop en Järngängetsträff med glada bekanta, trevlig som vanligt.

Söndag eftermiddag körde vi en pay and jump från smått till stort i startfältet det är så roligt och se dem nya stjärnorna som nu är på höjden bom, när dem ler och mamma springer och lika glada är alla ändå.

Idag måndag har jag varit en sväng på mitt ordinarie jobb då det startar upp nästa vecka, men jag jobbar till onsdag på mitt semesterjobb till dagen innan.

Förra veckan så sålde vi både Hector och Polly bara så där, vi önskar dem såklart lycka till och vet att dem kommer att ta hand om guldklimparna dem har i sin ägo nu till sin spets. Känns bra.

Alla hästar friska och fräscha, bara det är ju helt underbart.

Det har även varit Svensk mästerskap i ponnyhoppning i Malmö och där hade vi hela 4 st från föreningen som representerade klubben. Bra runder och fina resultat och det viktigaste rutin, då det är ändå  lite speciellt med såna här stora tävlingar, vi kan tävla hur mycket vi vill men rutin och delta är så viktigt i slutändan. Den här sporten tar tid och lära sig och man blir aldrig fulllärd som man brukar säga.