NYHETER 2016

Uppdateringen sämst

Men nu så kommer det en uppdatering ialla fall, i och med att jag jobbar lite konstiga dagar och pappa har legat inne nästa 6 veckor och så har det varit massor av tävlingar hit och dit, så kommer tyvärr bloggen lite på kant, men nu är det lugnt ett tag fram (tyvärr) när det gäller tävlingarna för det är inte många kvar i länet tyvärr och vi är bara i Augusti strax, men det blir och åka en bit för att tävla helt enkelt, vi är lite bortskämda att vi har så pass många tävlingar i vårat län så vi knappt behöver åka några längre resor.

Annars värme rekord i helgen när vi var i Skellefteå och tävlade och jag var banbyggare ( + 30 grader) gick ganska okey ändå om man tänker tävling,värme,hästar,barn, vuxna kombinationen.

Pappa fick åka in i fredags igen då dem vita blodkropparna icke vill ge sig, han fick kommma hem igår måndag och ser ganska pigg och alert ut faktiskt så nu får vi hoppas att infektionen ger sig.

Själva tävlingen i Skellefteå var lite si så där resultat mässigt, nu är vi så vanan och ha en väldigt hög lägsta nivå, men vissa tävlingar så blir man lite chockad av 4 fel´s rundorna bara droppar in, inga dåliga runder men lite dåliga beslut kan man väl säga helt ärligt. Vi skyller på värmen Cool och tar nya tag helt enkelt.  Det var ju även DM helg och helt plötsligt så stog Stöcke högst upp på pallen ialla fall, super roligt. Moa-Olle GULD och Jacob-Arne Brons i Kat B, och i Kat D tog David och Arne guld, även grattis till alla andra medaljörer som klarade av värmen på söndagen.

Annars håller vi på för fullt och fixa till ridbanan, alltså vi håller på att fylla upp mängden sand så den ska bli jämnare, man måste ju piffa till den ibland, men efter 43 år så är det helt fantastiska att rida på fortfarande.

Alla ponnier friska och fräscha, peppar peppar ta i trä Ler
 stort och vi har några ute till försäljning, är någon intresserad så säljer vi såklart om det är rätt familj.

TJINGELING