NYHETER 2016

Oh my good

Vilken uppslutning av ryttare, häst, människor det blev på Pay and jumpen i torsdags, har inte sett på länge så knackfullt med människor på anläggningen, det är så roligt, visst det blir lite trångt men samtidigt blir det mer gemetyligt folk prata med varandra och ekipagen har mer respekter för varandar är när det är stor och mer plats så det finns något positivt med trångt också. Att se barnen komma cyklande från byn och sätta sig vi staketet och tråna är helt underbart och se och roligt. Tur hade vi med vädret också, vindstilla och solen visade sig ibland också. Och helt fantastiska föreningsmedlemmar vi har, hjälper till med allt från att springa med lilla Erik över bom till langa hamburgare till hungriga farmor, det är precis som det ska vara, alla stöttar där man kan finns alltid plats för alla i våran förening smått som stort.

Vi kör på om 3 veckor igen och det som vi kan förbättra fixar vi till dess. Det viktigaste är ändå att se det som en kul grej och dem som hoppar högre ser det som träning, all träning är bra träning hur det än går ser jag det som. Våra ridskole barn var med och dem tycket det var sååååå roligt och taggade till tårna för fler gånger. Klart det ska få vara med, dem utvecklas bara även i sitt vanligt liv och få en rosett för att man har klarat av en nervös grej, spelar ingen roll om det är bom på marken eller 120 dem hoppar tycker jag. Cool

Var ju snäll och sa att jag skulle jobba på andra jobbet imorgon och det ska väl gå bra, blir en dags helg nu. sen är det 8 arbetsdagar och sedan är man ledig i 4 dagar, finns en hel del överraskande positiva saker med mitt jobb också.

I helgen 3 provridning också, blir spännande och se vad det kan bliva.