NYHETER 2016

badning

CoolNär solen tittar fram och vinden är lite lugn så tar man chansen och badar lite pållar, 4 st blev det idag, Polly och Hector behöver ett djupdyk i hinken och luddra upp sig, duktiga var dem ialla fall och renare och en del hår försvann, helst från Hector eller Henke som han kallas ibland också.

Annars har det kommit höbalar idag och med alla ryttare vi har i stallet just nu så tog det typ 5 minuter och lasta av. Sen har alla hästar ridits av dessa duktiga ungdomare, utrustning har smörjts och hagar har mockats, just nu är det hoppträning för gäng nr. 2.

Ja man kan väl säga att dagarna rullar på ganska bra. Imorgon upp i ottan för jobb igen, men det går då sååååå mycket bättre att gå upp när det är ljust när väckarn ringer, och nu är man som ganska van och gå upp vid 05.00 snåret.

På tal om Henke så har han nu blivit riden 3 gånger och han är så duktig. Och Polly ska nog börja gå ridskola imorgon, hon är som klar med det mesta, lite stel i vänstersidan, men det är ju bara och jobba på.

Nästa helg är man domare i Vännäs en dag.