NYHETER 2016

Mira mätt

Ja ni hör rätt, nu äntligen är även Mira mätt för få fara ut och tävla. Vi hade lite vadslagning om hur stor hon var, hon ser rätt så liten ut även om hon är rätt så bastant tjej, men med en rejäl manke så är hon nu 139 cm över havet. Hon tycket vi var konstiga som åkte 40 minuter till Vännäs och 10 minuter mätning och 40 minuter hem igen, men nu är det gjort och så tur är så är hon lätt och ha med sig överallt.

Planen är första tävlingen är Vännäs i Maj, hon har tyvärr få stå tillbaka lite nu när hippo har varit stängt så hon har inte hoppat på en hel del veckor men all annan ridning har hon hållit på med ialla fall. Nu har hippo öppnat igen, så planen är att hon ska in imorgon lördag för några skutt.

Annars kör jag på med sportlov för fullt mycket skönt och väl förtjänt. sedan är det det 1 ½ veckas jobb innan det är dags för Påsklov men då jobbar jag faktiskt några dagar på anstalten man får inte bli för bekväm Cool.

Nästa helg Micke träning, helgen efter är det dags för första Elitomgången i Sundsvall.

Idag har vi skottat bort snön på ridbanan för nu är våren på väg med stormsteg vi har så underbara dagar med värme och sol så man bara njuter.