NYHETER 2016

Galen

Mina ridskoleelever brukar vara små solstrålar , men just nu ligger de på minussidan

Av sex elever i första gruppen i kväll så ville inte fyra av dem rida för hästarna var "dumma"" , två av eleverna vägrade trava för hästarna var "dumma" , en kunde inte vända ponnyn för ponnyn var "dum" , en ville inte lämna stallet för sadeln var "dum" för stigbyglarna var ojämna..........just nu älskar jag mina ponnyer för de är så jäkla snälla och står ut med allt tjafs.

 

..............................................................................................................

 

Det är sådana här stunder som man undrar varför man håller på med detta , men det gäller att ta långa andetag och komma ihåg att 2 stycken av eleverna var posetiva och trevliga även om det var skitväder och massa ekipagen i vägen när de red.

Harald galopperade med Kakan idag , äben om det inte riktigt var med vilja Cool men inte var det något gnäll över det , han bara stannade och fixade tyglarna och travade iväg igen.

 

Arne reds av Molly idag och är helt vild , han har nog aldrig varit i så bra kondis och det syns......Molly fick hålla allt hon kunde och till slut hamnade vi på volten där han är hyggligt snäll i galoppenViskar

 

Ha det bra

 

MVH SusanneCool