NYHETER 2016

Lilla Svea

Tredje gången gillt och nu är Svea´s resa över i denna värld, hon har kämpat på med sin 2 ggr med hål i senan på samma bakben, och nu har skada på båda frambenen gjort att hennes resa tar slut nu. Väldigt tråkigt då hon är en cool tjej som har visat talang dem få gånger hon har fått chansen och visa det.

Annars Micke träning i helgen och hästarna skötte sig bara finfint, nu har vi plusgrader helt plötsligt och regn också, som tur var så håller underlaget fortfarande snö, men vi tar gärna någon minusgrad så underlaget håller lite längre.

Kakan och Arne hästskötare i helgen, mocka, borsta-bada, piffa är alltid roligt och sköter dem sig då bra på träningarna så är det ännu roligare, nu i kväll är det spa och inte göra något kväll kan jag lova er.

Annars fungerar jobbet fint också, blev uppringd av gamla jobbet Anstalten i veckan och dem har bokat mig påsklov och semstervik. juli-aug har inte riktigt koll ännu när skolerna slutar men jag är ledig juni ialla fall och då ska vi iväg på semester vecka, vad det blir ska vi börja planera inom kort också. Blir de all inclusive, storstad, solsemester, upplevelse eller shopping kanske finns lite och välja på. Dyrt eller lagom billigt är frågan också.