"Släpp sargen"

Allt möjligt

Just nu så är det massa saker som sker, både privat , jobb och inom föreningen.

 

Både roliga saker , mindre bra saker och sådan saker som bara dra energi från livet.

 

Jag har fullt med bokningar för jobbet inför januari 2019 , PerfektCoolCoolCool

 

Vi har en sjuk pappa som är inlagd , mindre braSjuk

 

Våra ponnyer är på gångCoolCoolCool

 

Våra ponnyer måste banta Viskar

 

Mona är förkyld och nere för räkningSjuk

 

Mamma har så ont i knäet att hon inte kan gåSjuk

 

Jullovet är igång vilket gör att livet lekerCoolCoolCool

 

Livet är egentligen som vanligtCoolCoolCool

 

.........................................................

 

Under de senast månaderna så har jag hört massa kommentarer om hur folk skall byta föreningar och rida lag  överallt. Detta är något som händer varje år kring nov-dec. Ryktena bara exploderar överallt och självklart kan det alltid vara en liten smula sanning i vad som pratats om , men personligen så väntar jag tills folk känner att det är dags att ringa och säga att de skall byta tränare eller byta förening eller liknande saker. Innan man har hört något från den  det gäller så skall man bara ta det lugnt.

Då en klubb i kommunen har har kvalat till Elitserien 2019 så har det varit extremt svajligt i många föreninger då det har varit värvning på högre nivå.

Detta är något som  man får vara beredd på när lagserierna börjar nära sig , i år har jag säkert haft 10 samtal från olika ekipage från andra föreningar som vill veta om de skulle få en fast plats om de byter till våra förening.

Och jag måste alltid säga NEJ , ett lag är en serie som man jobbar tillsammans som grupp mot ett större mål , ibland får man inte rida , ibland får man äran att rida alla omgångar , det viktigaste är som vanligt att inte tänka på sig själv utan tänka på hur man kan få laget till en bättre plats,

 

Men som vanligt så finns det bara ett sätt att överleva i denna hästvärlden , ärlighet och kommunikation , direkt man tappar dessa saker så händer det saker som inte är bra för någon .

 

........................................................................................

 

Årets clinic är ju en kickoff inför 2019 års tävlingssäsong , det är två grupper som skall träna för mig och Kerstin Martinsson på den uppsuttna delen.

Den avsuttna delen kommer bli riktigt bra i år , det är SvRf nya regler mm från distriktet , SiSU styrka och kondition , Hovslagere Elisabeth Andersson ,Veterinär underlag kallt och varmt, lagdiskutioner och massa mera

....................................................................................................

 

Nu skall det lagas lunch

 

Ha det bra

 

Mvh Susanne Cool