"Släpp sargen"

Rullar på

Ja, dagarna rullar på även med karantän i stallet, efter 10 dagar från dagen D så peppar peppar ingen med symtom eller feber, även Gurra är "frisk sedan förra onsdagen" men tror ni det har varit lite och tvätta phuu och så görs det ett lite misstag ex. lämna ländtäcken bredvid där Gurra lägger sitt täcke, vips så blir det tvätt igen, man kan säga att stallet är rätt så tomt på saker. Men det är så viktigt och tänka hela kedjan och det är dem små sakerna som är lätt och glömma. Men än så länge fungerar det faktiskt helt okey. Vi är ute hela tiden i stallet när ryttarna är där och har ett vakande öga, har man med barn och göra så är det ännu lättare och glömma ska ni veta, men det viktigast är att dem ändå har roligt i stallet och gör sina ridpass som vanligt.

Många tycker synd om oss och vad jobbigt det måste vara, ja visst det är ju lite mer jobb och även det där och hålla koll på andra, men både jag och syrran tänker mer positivt i frågan, 3 veckors vila även för oss 2, inga tävlingar, inga störra träningar ska planeras, utan nu är det bara låta veckorna passerar och hoppas att ingen blir sjuk,  sen börjar vi jobba på igen inför 2019.

Det ändå som blir försening på är avvänjning av fölen men det gråter nog ingen av dem för och även kollen av Arne´s hovar med röntgen, men han kan vänta ett tag till, ingen panik för hans skull, hans skrittas varje dag 30 min så han är som i startgroparna ändå.

Är höstlov nu och har då varit ledig mån-tis så imorgon börjar jobbveckan men med mycket mindre timmar och jobb då skolan har ju lov så det är mest städ och mat till fritids som gäller. En lagom vecka helt enkelt.

Marken frös i söndags och snö kom då också, typ 2 mm, idag tisdag började det med snö och vitt blev det men nu regnar det Gråter och det ska vara regn och varmt tills nästa vecka, varmt inga problem men regn blir så struligt när det fryser till när det är dags och man inte kan fixa hagarna ordentligt. Men det kanske fixar sig kan man hoppas.