"Släpp sargen"

Skador

Jag fick ett samtal från en trevlig kvinna idag som diskuterade våra skador på våra ponnyer som vi har i stallet och om vi inte hade extremt mycket skador på våra hästar.

 

Och självklart är det för mycket skador , men jag tror på att vara öppen och ärlig om livet med hästar , jag har en stark åsikt att man skall vara ärlig och inte leva i en "instagram" vänlig värld.

 

Sen är det lite intressant att diskutera just våra hästars skador , vi har inga kotledsskador , vi har inte sprutat ett fram/bakben på flera år. Vi har inga ryggskador på våra hästar , vi har inga munnproblem.

 

VI har CANCER , FÅNG , BENBROTT , NJURPROBLEM ,SKADOR INNE I HOVEN , TJUVBETÄCKNINGAR, BORTFALL AV LIGAMENT I KORSET , RINGBANDET .

 

Detta är skador som man inte kan se komma , vi jobbar mycket med att ha ett bra team som tar hand om våra hästar , superduktiga veterinärer , massörer , kiropraktiker , hovslagare.

 

Men just dessa överstående skador är ju mycket svåra att hitta innna de har anlänt.

 

Sen finns det ju dessa som "aldrig" har haft skadade ponny/hästar , de har "aldrig" behandlat sina djur. men de står på vila under längre perioder , men de är "aldrig" skadade.

 

Men som vanligt har vi starka åsikter om att ärlighet kommer ta en hela vägen till pärleporten.

 

Men det är trevligt att folk vill ta hand om våra ponnyer och att de blir nervösa över vad som händer med våra små sockertopparHjärta