"Släpp sargen"

Pay and jump viktigt

Igår kväll körde vi en pay and jump här hemma, hela 48 starter blev det till slut, lätt panik med rosetter när jag kom på att shit hur många har jag och hur lång tid tar det och beställa, blev lite smått och gott blandat med färger och storlekar men alla var nöjda det är det viktigaste.

I sol som tur var då det var sagt att det skulle regna och åska så körde vi igång hela härligheten, tar ju några timmar innan och förbereda allt, men när allt är igång så fungerar det så smidigt och i lugnt temp hoppar alla sin bana. Från stor till lite deltog och det är så coolt att se att det är inga som helst problem att visa respekt både som barn och vuxen i dessa sammanhang.

Våra egna ekipage deltog också, Malte, Svampen, Lilla ponnyn debuterade på banorna och pigg och alert kan man väl säga att dem var, men dem gjorde sitt jobb. Arne var ute för första gången sen sin fång och han skötte sig fint. Mira och Brummis fick ut och lufta sina vingar en sväng också på lite högre höjder.

Alla nöjda och glada precis som det ska vara på dessa arrangemang.

Annars 2 veckor kvar på semestern och den här veckan ledig sen startar ridskolan igång igen. Värmen håller i sig, men vi har fått två åsk regn så markerna har fått lite vatten nu ialla fall. Det är inte över + 30 grader länger ialla fall utan mer normala temperaturer.