"Släpp sargen"

En liten storm

Mina egna tankar om uppförande under laghoppning fick många åsikter från andra hästmänniskor och det är bra   , så länge det ger något konkret och posetivtCoolCoolCool

 

Det jag vill få fram med denna texten är att man börjar tänka på hur man uppför sig och funderar varför vissa måste vara snälla och trevlig i alla tillfällen och visa har tillåtelse att uppföra sig på ett mindre bra sätt och inte behöva ta några konsekvenser???

 

Som ni alla vet har killarna och tjejerna ingenting med detta och göra , de har uppfört sig jättebra hela tiden och har säkert inte riktigt förstått hur stort rabalder det har varit i år .

 

Att behöva släcka bränder hela tiden är inte ett roligt jobb för en lagledare , men tyvärr ett mycket viktigt jobb ibland , men till slut så är det bara att på något sätt få stopp på allting och rensa upp bland allt skvaller och skitsnack.

 

Och jag hoppas på detta mycket offentliga sättet få alla på rätt köl igen , om ni annat så hoppas jag kunna hjälpa någon annan lagledare som blir överkörd av sina team medlemmar och inte riktigt vet hur de skall kunna få stopp på allting.

 

Mitt under en lagserie är det enda som en lagledare vill är att ha harmoni och ett starkt lag som är sammansvetsade till 100 %  .

Vi har haft ett starkt lag som haft ett bra lag år , men mina lagmedlemmar har haft några som har försökt fälla teamkänslan med för mycket snack och det har gjort skadad inom laget  och om jag skall ha ett 100 % sammansvetsat lag under 2019 så är det dags för mig att börja jobbaHjärta

Mvh SusanneCool