"Släpp sargen"

Veckan innan våra tävlingar

Hej och hå, denna vecka är veckan innan våra egna tävlingar så då är det alltid en hel del och göra. Har koll på läget men det är nästa jobbigt måsta vänta på att få göra sina uppgifter då det inte går och förbereda verkan i sek eller cafeterian man vill göra det så sent som möjligt, men måla bommar, städa anläggningen, fixa underlag på ridbanan, avspärrningar, ja som sagt var det finns en del och göra, kanske det inte känns som stora jobb, men desto fler är dem som ska fixas.

Fölisarna växer som ogräs, och nu har dem fått sin namn också. Iris heter My Irish suprise och Uffe heter My little cookie.

Malte är på träningläger och han är välriden, det ändå är att han är lite "nu går jag" när man hanterar honom, alltså uppfostran men det visst vi redan att han hade lite tendens av. Men det väger upp att han är lätt hanterad i allt.

Annars har i Juli så har vi som minisemester i stallet, väldigt skönt för oss som bor på gården också, är ett ansvar och ha ridskola/tävlingsstall man är alltid på givakt och det har vi ju valt själva, men denna månad ska vi njuta då vi vet när alla kommer och dem är inte så många, alltså har vi inte hela dagen med folk och då kan man rent av åka och göra något annat, det ni.