"Släpp sargen"

Vilken vecka

Det här med semester på riktigt får vi ta lite senare, den här veckan har varit helt crazy full med jobb, först har vi sommarjobbare och det är ju kanon bra, dock så ska man försätt dessa med jobb som man inte själv har en plan och göra och jobb finns det ju men i lagom mängd ska det vara också, och då är man med ute och hjälper till och ser till att allt fungerar precis som man ska göra som arbetsledare, det är ett ansvar man har tagit på sig ,mycket blir gjort kan man ju lugnt säga ialla fall. Vi har skickat iväg Sune till himmelen, idag har vi tagit emot en ny ponny till stallet och vi har varit och mätt Svampbob, hoppträningar 3 ggr denna vecka och hämtat blommor 3 dagar som är en slavjobb, dem gör det helt fantastisk bra som håller på med blommodling, min rygg skulle inte klara en dag med allt upp och ner. Nu är alla blommor på plats och då ska dem ju vattnas inte kanske det tuffaste jobbet, men det tråkigaST och tar minst en timme och göra varje dag, idag har det regnat men jag tror knappast det räckte till blommorna, bara och sätta igång imorgon igen.

Mycket pappersjobb så här innan tävlingen som är om en vecka, och nästa vecka ska det handlas lite mat, men det går fort. Allt inom sek/domare är nu så klart det kan bli tills nästa fredag, cafeterian kan vi inte heller göra så¨mycket med innan slutet av nästa vecka heller.

Och mycket datajobb i slutet av terminen på ridskolan också, och är en del kvar ännu innför höstens termin, jag tar det lite då och då.

Domare och banbyggare denna helg och på våra egna tävlingar, bra man tar på sig jobb så man inte är sysslolös.

Mamma är ju hemkommen från sin operation, men hur pigg hon är kan vi diskuterar. Men vi tar en dag i taget helt enkelt. 

Nä, nu ska jag sluta gnälla, det kunde ju ha varit värre, exemelvis att man bara satt inne och gjorde ingenting, nu får man ju solsting och trötthet helt gratis Galen, vill kan vi göra sedan, om typ en vecka.