"Släpp sargen"

Idag ska packas

Om 2 dagar åker vi till Stockholm och bor äver en natt, sedan åker vi ner till Barcelona och hoppar på lilla båten och ska åka kryssning i 7 dagar i medelhavet med världens största skepp. Blir lyx och vi ska njuta ska ni veta.

Men innan allt det där blir av, så måste allt på hemma plan var under kontroll, hästarna tar ju faktiskt en hel del tid ska ni veta. Jag jobbara heltid 06.00-14.30 går alltså upp 05.00 så jag släppet aldrig ut hästarna på morgonen det gör min duktiga syster som har stall tjänst typ hela förmiddagen med utsläpp, mockning, städning, foder, vatten förberedning av allt möjligt inom stalltjänst och även ridskolan som kör igång kl. 16.00 varje dag utom torsdagar då har vi Stängt och hinner något annat som inte är hästrellaterat, som idag så ska vi packa till kryssningen och städa upp huset och vattna blommorna ute och kanske lägga till vattna ridbanan också.

Så nu finns det scheman för allt uppsatt och våra duktiga medarbetare ställer upp utan gnäll, blir ju inte så många pass egentligen och vi har lagt in teori den här veckan och den tar Pernilla.

Det ändå som oroar eller oro och oro men ändå är Kakan som inte har kläckt ännu hon är nu 8 dagar sen, och vore ju kanon om hon kunna klämma ut Muffins innan vi åker iväg så man vet att hon kan stå, gå, äta, skita m.m sen löser dem det mesta själv ändå som tur är. Men hon står med benen i kors här ska inget föl komma ut inte. Hon börjar bli lite smått tjock också.

Ska minsann uppdaterar hela dagarna med kort från kryssningen så ni ska bli så avundsjuka och lessa på oss :) det bjuder vi på.

Annars är det bara 2 veckor kvar till semester tider, kommer dock att jobba till veckan före midsommar på ett ungefär med lite städ och så. Men fort går det ialla fall och helst när vi drar i väg en vecka på semester nu.

Sen är det tävlingar varje helg typ nu, Näset nu i helgen, Vindelin nästa, mitt i veckan Nordmaling= Banbyggare, Strömsholm lag SM direkt helgen som kommer och sen Umeå och sen är det midsommar och då jobbar jag förmodligen på Anstalten och sen Lycksele och sen våra egna tävlingar, undarar när vi ska ha semester :)