"Släpp sargen"

Vilken arbetsdag

3 Hoppträningar och medans så städare vi upp cafeterian och klubbrummet inför våra tävlingar, även om det är ett bra tag kvar till den så känns det skönt att ha kollat igenom den och diskat alla saker än en gång.

Vattenrännan äntligen klar, bron är fixad med nya plankor och alla staket är genomkollad även om vi skulle behöva gräva om massa stolpar och rätta upp staketet så är det helt och fint för tillfället ialla fall.

Det är bra med kanon medlemmar som inte har problem och ta tag i saker som ska göras, nu hoppas vi bara att traktorna kan komma och hämta det som alla duktiga människor har rengjort hagarna från, blir ju en hel del kan man lugnt säga.

7 dagar kvar sedan är det kryssningdags, igår fick vi göra om lite i utsläpp schemat då en ryttare slutade lite snabbt så där, men det löste sig ändå, vi har så duktiga elever i stallet så det vara bara och ringa till en av dem som sagt att vi kan kontakta dem och det skulle vara kris. Så nu är alla dagar under kontroll och vi har kvinna i byn som kan komma om det skulle vara panik och även en kille som kan fixa om det är något som går sönder.