"Släpp sargen"

Strax är Muffins här

Kakan tar tid på sig och få sin lilla fölis, hon har då lurat oss i en vecka ialla fall, igår kväll så var det så nära, men icke hon håller på sig även med fölningen för hon var svår och få med föl också. Hon är en liten dag vår lilla Kakan.

Annars är sommaren här för fullt och vi hoppas väl på att det stannar kvar över hela sommaren och inte lurar oss och sen blir det kallt. Förra året hade vi ingen supervärme direkt så vi får väl se.

Annars blir det städ dag för full muggar idag både inomhus och utomhus, staket och hagar ska fixas och cafeteria och klubbrum ska städa, jag och Pamela städade upp domartorn, seketeriatet så är det gjort inför tävlingen. Nu var det så att den anvariga i cafeteriagruppen har hoppat av så  då har vi tagit över det både jag och Susanne, har ju gjort det i 35 år så nog ska det gå och lösa lite snabbt.

Zara har åkt hem till sin ägare, hon har verkligen utvecklats under dessa månader, så vi kan bara önska dem lycka till.

Allan är ju såld till en fantastisk familj som har typ en bondgård, han kommer passar kanon i den familjen, dem rider honom och älskar honom precis som det ska vara.

Sune Lilla gubben är halt igen, och nu har vi nog hitta boven i dramat, han har en cysta ovanför kronranden, men nu ska har vila i 2 veckor och sedan ska beslut tas.

Arne är på igång sättning efter sin fångattack, busig som vanligt.

Mira och Fuxis hade en spa dag i onsdags med equipteraupeten, skönt nä men behövligt.

Gurra, Svampen, Brummis är i kanon skick, Svampen ska nu börja lite mer med sin hoppträning.

Lilly och Iris ja dem gör väl det dem ska, är en familj helt enkelt.

Och Kakan väntar på tillökning.

Nu är det 8 dagar kvar till kryssning också, så vi hoppas ju Muffins visar sig innan vi åker.