"Släpp sargen"

Vet att det är mycket Iris nu, men vad ska man göra :)

Hon är ju så söt och charmig så just för tillfället så får ni klicka bort om ni inte vill se henne helt enkelt, men det tror jag inte ni klara av, det är så roligt och se hur snabbt dem utvecklas, idag är Iris 6 dagar och det har börjat träna fram lite små tänder, hon äter och skiter och sover och busar hela dagarna, väldigt social är hon, inte rädd alls, men ändå vet hon sin plats och följer mamma om det är nya marker och det är skönt så hon inte tar egna utflykter.

Om ca. 18 dagar kommer Kakans föl och då blir det baby boom i Stöcke stallet, ska bli roligt och se vad det blir för stjärna.

Allan är på åter upptagen inridning och han sköter sig bra, väldigt väluppfostrad är han och det är ett plus när man ska hålla på med honom, ridningen går bra han är lite rädd för olika underlag men det måste han ju gå på hur han än gör så han tränar på mest med det, ridning är han dukigt på för att ha ridits i 2 veckor. Idag har han löshoppat och skött sig där också.

Han kommer stanna kvar tills han har lärt sig alla grunder.

Annars är alla hästar friska förutom Arne då, men även han är på gång, han ska bara vänta till nästa skoning för att kolla att hovarna är OK. Han går ju i hage och sköts om så han lider inte direkt Vinkar han är sig själv den lilla busen. 

Nu är det 4 dagar ledigt då det är 1 maj, ska jobba några timmar på måndag men annars kan jag tänka mig att det blir rätt så mycket gårdsstäd i helgen. Ute träningarna börjar på söndag, banan är framtinad, vi har några tjälhål men dem behöver dem ju inte träna i, hhhahahahh.