"Släpp sargen"

Irriterad på mig själv

I helgen när vi åkte hem från Sundsvall så satt jag och pratade i telefon medans jag körde ut från tävlingsplatsen , självklart utan att hålla i den , jag hade klämt fast den i säkerhetsbältet , ha ha ha.

 

Och på 100 meters avstånd  såg jag en grå c ponny från en annan förening som ledes av sin ryttares mamma och varje 10 steg så kastade den sig i väg framåt och jag tänkte inte mera på det innan jag kom närmare och  för varje 10 steg så slog mamman till den i baken med spöet så den flög fram som en katapult , detta är alltså innan klassen skall börja , ryttaren är och går banan och ponnyn är absolut en supersnäll kompis som försöker i varje läge.

 

Jag blir så jäkla irriterad på mig själv , varför jag inte stannade bilen , la bort telefonen och gick ut och frågade vad i hela hel...vete hon håller på med????

 

Om man uppför sig mot sin ponny på tävlingsplats , hur i hela världen uppför man sig när man är på träning eller hemma???!!!!

 

Detta kommer att driva mig till vannsine eller till nästa tävlingsplats då jag inte bara kommer köra förbi utan att stanna.......Krossat hjärta

 

Kom ihåg allihopa , ser ni något dumt så måste man kliva ur bilen , annars så kan man inte förändra någotGråter

 

Ha det bra

 

MVH SusanneKrossat
 hjärta