"Släpp sargen"

Sportlov

3 dagars städ på jobbet och nu 2 dagars extra ledighet på sportlovet helt behövligt enligt mig.

Sen är det bara 2 ½ vecka så är det påsklov det är mycket ledighet nu, jobbigt nej minnsan.

Annars rullar det på mest bara så där, mycket att planerar varje dag känns det som, mamma är mest på lassa och kollar sina lungor och allmänt allt, ser som tur var bra ut ändå, men klart roligt är det inte och för henne så blir det oroligt också, tror jag har blivit för härdad med alla mina sjukdomar så det som bli det blir och då löser vi det då till det bästa, stressar inte upp mig för något känns det som, kan ha med medicineringen för trigiminusnerven kanske också Cool. Det är väl det enda postiva med den och såklart att den håller smärtan borta också.

Annars tävlingsmässigt med pållarna så drar det igång strax för full rulle, i helgen skulle vi på en tävling men vi avstod då det är mycket sjukdomare som rör sig i närheten och vi vill inte ha in något i stallet om man kan lyckas vill säga, mestadels för att vi har ett dräktigt sto i stallet och eftersom det tog så pass lång tid och få henne med föl så kommer hon först på prioteringslistan för oss, sen är det första eliten om 2 veckor och skulle ju vara typiskt att man fick in något i stallet eller att tävlingsplatsen nu på måndag säger att sjukdomen har anlänt till dem, ja då är det 3 veckors karantärn som gäller för alla som var på tävlingen. Synd men våren är en skit säsong gällande sjukdomare som lätt hänger med i svängarna. Men snart kommer sommaren och då lugnar allt sånt där ner sig, även vi själva blir inte lätt stressade heller. Tur man kan välja om man vill åka eller inte.

Igår gjorde Mindy en superman och hoppade från syrrans famn rakt ut i luften Galenlite lätt panik från oss båda, men hon landade på fötter och sprang iväg som en valp (10 år) tror hon har fått vårkänslor den lilla galningen.