"Släpp sargen"

Hö lass

Idag kommer det 250 balar höbalar, äntligen, har inte varit lätt och hitta torrhö för vi hade ju inte det bästa skördeåret 2017 så nu börjar det märkas när man ska leta, vi har ju klarat oss bra eftersom vi har haft grannen men nu har han bara till sina egan djur kvar och då har vi letat med lykta för att finna, phuu vi hittade till slut. Även höenslige som vi har i hagarna är svårt och hitta bra kvalietet på då dem oftast är för blöta och då fryser dem ihop utomhus och vi vill inte ge fryset foder heller. Lättare och ha balar i hagarna för oss personligen över vintern, blir en del steg annars och fodra alla hästar med torrhö och vi vill ju också spara på det. Men vi har nog någon där också som vi har fixat.

Annars är det helt plötsligt plusgrader och sol ute. För 4 dagar sedan var det -28 så det är lite blandad kompott kan man säga vädervist, som tur är så har vi snö ialla fall.

Förkyld är jag också Gilla intetinitus blåser på men jag har varit hos sjukgymnasten i alla fall och jag har inflammation från örat och hela vägen nerför ryggraden så det är muskelärt som jag trodde.