"Släpp sargen"

Årskrönika 2017

Dags och se vad 2017 gav för något i slutändan.

*Januari började tävlingssäsongen där vi var banbyggare, innan dess hade vi hunnit en massa träningar och även en clinic.

*Februari var det Micke träningar och i Skellefteå banbyggare, resultat mässigt bra kan man lugnt säga.

*Mars första Elit omgången med en 3:e plats i Härnesand.

*April Andra omgången i eliten med en 2:a plats, kallt var det.

*Maj 3:e omgången i Vännäs med seger och totalseger i Zonpolar och kvalad ner till Strömsholm på finalen än en gång. Näset hälsade vi på med debuteringar av ekipage i Msv B med placeringar, Arne kvalade till SM. En bra tävling helt enkelt. Kakan började sin långa färd att bli mamma.

*Juni åkt vi till Strömsholm och red till oss ett brons även detta år, man kan ju bra drömma men drömmen håller i sig hoppas vi. Hann just hem med bilen så hade vi en pay and jump och där ser man återväxten med alla söta ekipage. Vindeln tog vi seger i Div 2 och debuteringar upp till MSV A klass ännu en bra tävling alltså.

*Juni åkte vi till Turkiet en vecka för semester, skönt.

*Juli våra egna tävlingar, Kakan konstateras dräktig och Mona jobbar på Anstalten. Individuellt SM för förenings ekipage vi åkte inte själva då vi hade skada.

*Augusti hade vi pay and jump, Vindeln Div 1, Mona´s trigiminus nerv får spader men löser sig ganska snabbt med dubbel medicinerin som tur var. Mona börja jobba efter semestern. Jag börjar timjobba även där.

* September SURF annars ganska lugn månad

*Oktober Luleå , banbyggare som blev utomhus ,men som tur är så har vi så pass varm höst nu förtiden så det gick bra, Debut i MSV B för Arne-Linn och Vanna-Brummis.

*November URF både häst och ponny banbyggare. Seger i Div 1 och totalt i serien.

*Friska djur men sjuka människor som just nu ser mycket bättre ut, clinic och träningar annars på tapeten den månaden.

Ett ganska lugnt år helt enkelt, mycket skador på hästarna på våren och mycket sjukdomar på människor på hösten, kan ju bara bli bätter 2018.