Nytt år nya möjligheter

2 dagar kvar på året

Då var det 2 dagar kvar tills nästa år tar vid 2020, blir lätt och skriva ialla fall. Håller på med sista gällande bokföringen och allt är under kontroll förutom den jäkl. swishen från 40 års jubileumet som dubblerar sig och håller på, så det blir till och ringa supporten imorgon och se vad som kan göras, jäkl. irriterande när programmen inte gör det dem ska kan jag tycka.😠

Annars kör jag på 1 dag till på Anstalten men sen tar jag julledigt i 1½ vecka är planen.

Ska äntligen på Neurologen och få höra vad jag har för konstigt i min hjärna, skulle ha telefonmöte före jul men då var läkaren sjuk så nu blir det överläkaren jag ska till och då ska jag vara på plats på Nus helt enkelt.

Och vet ni vad det är plus grader och regnar ute så nu försvinner den snö vi hade i ett lite tag, surt och tråkigt såklart. har man häst så är det inte roligt, även om vi har klarat oss mycket bra i år ändå gällande ridunderlag, men det är klart vi har fått låna en åker så vi har sparat ridbanan ganska bra. Det är ialla falla varning för halka så vi skippar och åka ut något med bilen ikväll kan jag tycka.

Och så får vi väl hoppas att det blir -1 grad och inte + grader framöver.