Nytt år nya möjligheter

Sista veckan innan jul

Så var vi inne på sista veckan innan jul så där bara, vi slutade jobbet igår, men jobbar 2 st extra dagar lite kortare med städ som är behövligt i en skola, finns många vrån och jobba i när det inte är vanligt ordinarie städ. Men nu är det "bara" golv med skurmaskinen kvar egentligen att göra och lite Fritidsmat. Så 1 dag kvar sedan är det Julledigt i 3,5 vecka, men jag ska jobba 5 dagar på gamla jobbet för den goda sakens skull, ska väl gå bra det också.'

tyvärr så var läkaren på neurolen sjuk idag så det blev inget telefonsamtal om min hjärna 😋ska bli i januari istället och då känns det väl inte som att det är någon akut skada jag har ialla fall. Förhoppningsvis.

Igår var det vaccination av pållarna och alla sköte sig bara fint. Vi hade även sista kontroll på Ladys lungor så vi var nere och drog upp vätska från lungorna och det är skickat iväg till kontroll för Kvarka, och det går fort för dem gör det genom Dna nu förtiden på förhoppningsvis på fredag får vi svar, det är coolt ialla fall och se film när man för ner slangen och det såg bra ut ialla fall på bild.

Annars väntar vi bara ut att julen ska komma.