Nytt år nya möjligheter

Vad är tid?

Tiden räcker bara inte till just nu😥

 

Vi har så mycket att göra på jobbet och i stallet och med livet att vi bara vill vila just nu.

 

Lady är helt vild och tycker att hennes karantän kan vara slut nu. Hon går bara och chillar i hagen och tittar på alla andra hästarna på långt håll och tycker att allt är supertråkigt.

Hon skall ha sitt nästa prov den 18 december för att se att allt fortfarande ser bra ut och sen kan vi börja enegagera oss igen🙂🙂🙂🙂

 

Vi har ett intressant väder just nu , det är varannan dag regn och sedan is och sen lite snö🤒

 

I morgon är det inte ens lönt att jag släpper ut hästarna det skall vara riktigt skitväder med storm ,snö och regn💔

 

Vi vill bara ha massa snö just nu så det går bra att rida. I går fick vi ha ridskolan på åkern då det inte gick att rida på ridbanan. Det är tur att den är i superbra skick. men det blir ju alltid lite spänannde att ha lektion ute på åkern i mörkret.

 

Vi var på rep kurs för banbyggare i helgen och körde imellan skellefteå och Umeå bägge dagarna .

På 14 mil så är det 18 fartkamror och en hastighet på 80 km på en E4......behöver jag säga mera????

 

Annars så skall babyponnyerna få ha träff med hovslagaren i morgon och jag hoppas att vi slipper sko dem , men om det blir massa IS så blir vi kanske tvingade till det.

 

I helgen när vi var på kurs så var det Kerstin Martinsson träning på Peka och alla rapporter säger att det var en krävande , men rolig träning som skall ha gått bra för allihopa.

 

När jag inte är hemma på bokade träningar denna veinter så har Kerstin tagit på sig att träna dessa helger och det är ju jättebra🙂🙂🙂