Nytt år nya möjligheter

Nr. 2 Uppsala

Så var det dags och hämta Lady från Uppsala kliniken, allt har faktiskt gått över förväntan bra där nere. Vi åker imorgon bitti kl. 05.00 är planen och då ska vi köra både upp och ner är planen på den dagen. 

Från att höra i måndags att det här ser inte bra ut, blir nog svårt och få upp dem inkapslade knölarna till att på tisdag for dem och köpte bättre grejor och hela veterinärkåren gick in och gjorde en attack och visst gjorde det resultat, alla knölar i lungorna är borta och hon går på pencillin den här veckan när hon är där nere och sedan blir det lite metacam för att svullnaden i lungorna ska få återhämta sig ett tag, blir såklart karantän för henne i några veckor så vi gör enligt lagen.

Hon är ju som sagt var inte sjuk själv och ingen av våra hästar heller, men lika bra och göra det på riktigt ändå.

Vi har som tur var stängt ner ett av stallen så hon får stå där och vi har även 3 hagar som stått tomma i månader så där har hon det bra.

Hon ska kolla i lungorna om några veckor igen och se så allt ser bra ut, det är ju ändå ett ganska stor ingrep som blev gjort så man vill se att det har läkt bra och så.

Men peppar peppar från att kolla bihålerna till att få en diagnos som hon fick så kan jag tycka att det har gått helt okey, visst pengarna rullar ut, tur man har försäkring men åka 4 ggr till Uppsala är inte gratis heller. Blir mindre julklappar säger vi 🤪

Hoppträning ikväll men blir bara en grupp då vårat stall får stå över 2 veckors träning inomhus pga karantän även för dem.

22/11-19 och det är plusgrader och regn idag Blääää.

Nerräkning till jullov också, 4 veckor 🤩sen jobbar jag en vecka på anstalten och då är jag ledig 2 veckor efter det ändå.