Nytt år nya möjligheter

Mini semester Stockholm

Så hann vi med en minisemester i 3 dagar i Stockholm, välbehövlig "vila" mycket gående blev det tills vi kom på att det går ju och använda tunnelbanan, men när man tycker att det är ju så nära vi kan gå, men om man då går några extra kvarter hit och dit så blir det en bit innan man är på plats.

Vi hann med i alla fall och äta lunch (fisk) på saluhallarna, dyrt men gott. Sen skulle vi hitta Mr Cake bageriet och till slut så hittade vi det och det var värt gångturen, hur gott som helst vi var inte missnöjda alls kan man säga.

Sen så var vi på musical på fredagen och såg Häxorna i Eastwick, bra sång men kanske lite väl lång föreställning men klart vi fick ju valuta för pengarna. Sen när vi skulle åka hem med spårvagnen så blev syrran bestulen av sin börs, jävla typer. Så det blev och spärra alla kort och leg som man har någon koll på att man har i sin börs. Tur vi var snabbare än tjuven. Men lite olustigt när man vet att personen står i samma spårvagn som en själv, eller hur cool man kan vara som kan stå där som tjuv och se helt oberörd ut. Jag tänkte vi tar ut alla och visiterar men det får man visst inte göra som privatperson 🤪 jaja nu är nya kort på väg och nytt körkort beställt i alla fall.

Annars långa frukostar och sovmorgon på schemat också i 08 land. Men nu är vi hemma och det känns helt okey kan jag tycka.

Och sen var höstlovet slut, så där bara.