Nytt år nya möjligheter

RIP Lilly

Så har det hänt även om det är 1 ½ år sedan det egentligen skulle ske, men på något finurligt sätt så fick vi en fölung så där bara, så det betyder att Lilly fick 1½ år extra på jordelivet, hon hade gamla frakturer i tänderna så hon kunde inte ta upp stråfodret till 100 % var med det blev mycket lucern hon fick utöver full dos med hö då och det har fungerat helt okey, men nu ser vi att hon börja falla ur igen och nu är Iris som sagt var inte föl längre och klarar sig bara fint utan Mamma sin, visst känns det väl skit och måste ta bort sina vänner, men samtigt är det vårat ansvar och gör det också i slutändan och känns bättre och göra det nu istället för att vänta på att det ska gå för långt.

Så nu har vi bara 8 ridbara hästar i stallet + 2 st 1 åringar då. Så nu stänger vi ytterstallet för vintern och ingen plan och köpa nytt just nu ialla fall.

Annars ska vi även kolla Gurra både kolla masken och tänder då han har gått ner så mycket i vikt utan att vi har bantat honom, så då känns det väl lite sisådär och vi hoppas verkligen på tänderna för det har gått så fort viktminskningen tyvärr. Annars är han pigg och alert som tur är men det kan ju också ändras fort om man har otur.