Nytt år nya möjligheter

Sålt volvon

Så äntligen så ska Volvon var såld, det tog lite längre veckor än jag trodde men nu ser det ut som att det är på väg att bli pendlingsbil och det är det perfekt för.

Annars rullar det på, vi har tyvärr fått ta bort en av våra hästar pga skada, inte roligt men som djur ägare så har man ett ansvar tyvärr och ta dem tuff besluten också.

Hösten är här nu och vi är i oktober, regn och ändå som tur är fortfarande plusgrader men vi får se till helgen lät som snö skulle komma men det ligger förhoppningsvis inte kvar ialla fall.

Annars har jag fått tillbaka proverna på MR på hjärna och ingen återväxande tumör ialla fall men såklart hittade dem något annant så nu ska jag på neurologen och gå igenom vad det kan vara, ingen tumör ialla fall sa dem så vi får se vad dem säger helt enkelt. jag har åtminstone inte känt något annorlunda i min kropp ännu.

Vi har bokat resa till huvudstaden under höstlovet, blir 3 dagar och vi har bestämmt att vi ska bo som kungar och se show och äta afternoon tea, kanske en Spa dag hinns med också. Vi ska skämma bort oss helt enkelt.