Nytt år nya möjligheter

Banbyggare Nordmaling

Då var ett banbyggeri avklarat, denna gång i Nordmaling 7 klasser med både ponny och häst blev det, inte så många startande men tog ändå 9 timmar innan man var hemma igen.

Vi hade 4 egna ponnier som var med och alla vara felfria och tog även placeringar, duktiga.

Idag hade vi till och med lite sommarväder och det är man ju inte direkt van vid nu förtiden då har varit lite kallt. Klart lite kokt kräfta blev man kanske.

Hur som helst när jag kom hem från tävlingen så blev det och sätta upp lite plåt på våran bakvägg som vi håller på att fixa till då den inte har varit top of the line direkt, men nu blir den riktigt bra. Det ska nämligen komma massa regn några dagar framöver så det känns ju lite knäppt och ha gjort att grund jobb och så regnar det på sakerna, nej inte ok upp med plåten snabbt.

Imorgon ska Svampbob fara och bli "scannad" i Vännäs hos något som heter Best box det är typ en transport som hästen går in i och blir kollad med scanning vars den har problem, vi har ju en trauma skada på Svampbob som vi inte riktigt vet vars den är och inte veterinärern heller så varför inte fara och kolla om dem kan se något på killen, går även och få behandling men jag tror att det är mer veterinär  som kan hjälpa honom eller inte alls kanske i slutändan.