Nytt år nya möjligheter

Banskisser x 3 tävlingar

Håller på med banskisser till 3 tävlingar framöver, blir en hel det planering m.m för att få det så bra som möjligt för alla, även en själv då det är många klasser på vissa av tävlingarns, 1 tävling är syrran domare så då har man inte den där extra hjälpen som vi annars kan hjälpa varandra som syskon med, men med bra personal så fungerar allt.

2 veckor sedan är semestern slut bra så där, tycker inte direkt vi har gjort något, jo nu på slutet har vi fixat och dolat i stallet en hel del. Det är målat och byggt till ni vet det där som är trasigt men aldrig hinns med. Imorgon så ska vi kolla lite på baksidan av stallet för en vägg där är inte 100 % hel och nu är det inte direkt sommarväder +13 grader och det är bara 2/8-19, för en vecka sedan hade vi över + 30 grader och då orkar man inte göra något så det är verkligen en balansgång med väder och vind, men jag är gärna utan mössa och vanter i början av augusti om jag får väljaHa ha!

Hästväg är alla igång, Svampen håller på att jobba upp sin höger sida så får vi hoppas att det löser sig med det, är väl inte super optimistisk men han ska få sin chans ialla fall.

Mindy är frisk som en nötkärna tycker hon, men går man på dubbel pencillin så vore det väl attan om det inte var så, 1½ vecka till och sedan får vi verkligen hoppas att det ger sig, med det här vädret så är det såklart bra för Mindy med lite kallare väder så inte infektione får fäste lika lätt som när det är över 30 grader ute.