Nytt år nya möjligheter

Phuuu

Man ska ha tur i oturen ibland också, som sagt var förra helgen hoppade Gurra Msv B och kom helt åt HV fel och tog med sig bommen framför sig och trampade såklart på bommen, haltade ut från banan, fick stå hel stilla i 3 dagar i box och har inte sett någon halthet eller svullnad på honom, han har gått i hage och chillat nu i en vecka och kollades idag för sin dom, fraktur, vrickning??? Inget var det som tur var och han ska skrittas igång i veckan och sen sätts han igång igen. Phuuu.

Sen kollade vi Brummis som skenade till Strömbäck i onsdags och den ända direkta skadan vi såg då var en svullen kota bak, zinkbandagering och idag måndag så är svullanden helt borta och man ser lite grann på det benet i longering, men sån tur vi hade där hon chillar en vecka till och sedan ser vi i longeringen om hon är helt OK, då får hon sätts igång.

Sen kollade vi Malte som har sett lite Ha ha!så där någon gång i veckan vid några steg, vi kollar honom för säkerhetsskull för han har ju 2 gamla frakturer i kroppen så det blir nog sin slitningar ändå. Men han var helt OK på böjprov men man såg ibland att det kom några konstiga steg och han har överben fram så vi behandlade dem så dem inte aktiverar sig mer och ska byta bett så han inte blir så framtung och tyvärr så lite mindre ryttare på ryggen, så många kommer att gråta när dem inte får rida Malte, men Malte´s lag gäller först Vinkarså egentligen så var det helt okey för honom också, vi tänkte halt runt om kotor, knän m.m men icke som tur var. Så han vilar också den här veckan och sätts igång sedan.

Så en helt okey veterinärkolls måndag för stallet, kan man inte klaga på.